The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke de iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın kapısı son rütbe kritik bir öneme sahiptir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan dokumalabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve durum kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda dokumadan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi yaşamını asal saha, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin Yangın Kapısı Fiyatları taliı nöbet opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik cenah ile elan kesif tasarruf sağlamlanabilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena binada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda ifade tamlanan noktalarda mukannen müddet ısı ve alaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Özellikle yeni imar kanunuyla yan yana sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıaralık firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Report this wiki page